- opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet,
- kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji,
- opracowywanie diet i menu,
- nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług,
- optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów,
- prowadzenie niezbędnej dokumentacji.
- wykształcenie wyższe kierunkowe,
- 2-letnie doświadczenie na stanowisku dietetyka w żywieniu zbiorowym,
- obsługa programu MAPI JADŁOSPIS, S4H
- umiejętność obsługi komputera – MS Office,
- prawo jazdy kat. B. mile widziane,
- znajomość przepisów, w tym HACCP,
- mile widziana książeczka sanepidowska.
- pracę w stabilnej firmie oraz niezbędne narzędzia pracy,
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- w pełnym wymiarze czasu pracy,
- praca stacjonarna.
Najnowsze oferty
FIRMA:Klient portalu Praca.pl
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Przemków
sprzedaż produktów finansowych, w tym pożyczek, kart kredytowych i ubezpieczeń, obsługa posprzedażowa oraz bieżąca współpraca z klientami, budowanie trwałych relacji z klientami i wsparcie w realizacji ich planów, aktywne pozyskiwanie nowych klientów na...
FIRMA:Trakcja S.A.
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Głogów
Opis stanowiska Realizacja zadań na kontrakcie kolejowym - przebudowa oraz prace utrzymaniowe. Realizacja robót torowych na kontrakcie kolejowym zgodnie z dokumentacją, Prawem budowlanym i zasadami BHP. Nadzór i koordynacja prac brygad własnych oraz...
FIRMA:Transgourmet Polska
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Lubin
Twój zakres obowiązków wspieranie Kierownika Działu Obsługi Klienta i Kas w codziennych obowiązkach, organizacja i nadzór operacji kasjerskich, nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem działu m.in. w zakresie rejestracji klientów, gwarancjami i reklamacją,...

