- przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisów przygotowanych przez dietetyka,
- kontrola jakości posiłków.
- wykształcenie gastronomiczne,
- doświadczenie na stanowisku kucharza,
- mile widziana książeczka sanepidowska,
- chęć do pracy.
- praca na umowę o pracę / lub umowę zlecenie,
- na pełny etat,
- praca stacjonarna.
Najnowsze oferty
FIRMA:Klient portalu Praca.pl
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Przemków
sprzedaż produktów finansowych, w tym pożyczek, kart kredytowych i ubezpieczeń, obsługa posprzedażowa oraz bieżąca współpraca z klientami, budowanie trwałych relacji z klientami i wsparcie w realizacji ich planów, aktywne pozyskiwanie nowych klientów na...
FIRMA:Trakcja S.A.
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Głogów
Opis stanowiska Realizacja zadań na kontrakcie kolejowym - przebudowa oraz prace utrzymaniowe. Realizacja robót torowych na kontrakcie kolejowym zgodnie z dokumentacją, Prawem budowlanym i zasadami BHP. Nadzór i koordynacja prac brygad własnych oraz...
FIRMA:Transgourmet Polska
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Lubin
Twój zakres obowiązków wspieranie Kierownika Działu Obsługi Klienta i Kas w codziennych obowiązkach, organizacja i nadzór operacji kasjerskich, nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem działu m.in. w zakresie rejestracji klientów, gwarancjami i reklamacją,...

