- Przygotowanie: Gotowanie posiłków zgodnie z ustalonymi jadłospisami dietetycznymi.
- Jakość: Ścisła kontrola jakości i świeżości przygotowywanych dań.
- Wykształcenie: Ukończona szkoła gastronomiczna.
- Doświadczenie: Udokumentowana praktyka na stanowisku kucharza.
- Postawa: Chęć i zaangażowanie w pracę.
- Mile widziane: Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
- Możliwość wyboru umowy (Umowa o Pracę / Umowa Zlecenie).
- Wymiar Pracy: Pełny etat.
Najnowsze oferty
FIRMA:Klient portalu Praca.pl
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Przemków
sprzedaż produktów finansowych, w tym pożyczek, kart kredytowych i ubezpieczeń, obsługa posprzedażowa oraz bieżąca współpraca z klientami, budowanie trwałych relacji z klientami i wsparcie w realizacji ich planów, aktywne pozyskiwanie nowych klientów na...
FIRMA:Trakcja S.A.
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Głogów
Opis stanowiska Realizacja zadań na kontrakcie kolejowym - przebudowa oraz prace utrzymaniowe. Realizacja robót torowych na kontrakcie kolejowym zgodnie z dokumentacją, Prawem budowlanym i zasadami BHP. Nadzór i koordynacja prac brygad własnych oraz...
FIRMA:Transgourmet Polska
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Lubin
Twój zakres obowiązków wspieranie Kierownika Działu Obsługi Klienta i Kas w codziennych obowiązkach, organizacja i nadzór operacji kasjerskich, nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem działu m.in. w zakresie rejestracji klientów, gwarancjami i reklamacją,...

