Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: chemia, bezpieczeństwo i higiena pracy
Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: Obsługa urządzeń biurowych
Wymagania inne:
Umowa na czas określony- 6 mcy, praca w godz. 7.30-15.05. Wymagane wykształcenie wyższe magister/magitser inżynier na kierunkach mających zastosowanie w realizacji zadań Sekcji Higieny Pracy, chemia, bezpieczeństwo i higiena pracy.Należy posiadać zdolność do czynności prawnych oraz korzystania w pełni z praw publicznych. Nie może być zatrudniona osoba, która od 22.07.1944r. do 31.07.1990r. pracowała lub pełniła służbę w organach bezpieczeństwa państwa lub była współpracownikiem tych organów- nie dotyczy kandydatów/kandydatek urodzonych po 01.08.1972r. lub później.UWAGA więcej informacji oraz niezbędne do złożenia dokumenty znajdują się na stronie internetowej https://www.gov.pl/web/psse-glogow/aktualne4
Głogów
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 7 691 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Najnowsze oferty
FIRMA:Personnel Support Polska
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Polkowice
Zapraszamy do aplikowania! Oferujemy umowę zlecenie, stawka zasadnicza plus premie. Stawka 34,60 brutto - netto dla osób ze statusem ucznia/studenta. Stawka nocna 41,45 Poszukujemy osób bez doświadczenia na stanowiskach produkcyjnych związanych z montażem....
FIRMA:Apteka Dr.Max
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Lubin
Do Twoich zadań należeć będzie: sprzedaż leków oraz wykonywanie leków recepturowych i aptecznych prawidłowe przyjmowanie i realizowanie recept oraz zamawianie towaru monitorowanie stanów w magazynie aptecznym Oczekiwania? To proste! Chcemy z Tobą pracować,...
FIRMA:Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Kotla
Przeszkolenie bezrobotnego w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisówprzeciwpożarowych oraz zapoznanie z obowiązującym regulaminem pracy,2.Pomoc przy rozdrabnianiu warzyw, owoców i innych surowców przygotowywanie potrawzgodnie z wytycznymi.3.Pomoc w...