Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Pomoc kuchenna
Miejsce pracy: Kotla
Numer: StPr/25/0545
OBOWIĄZKI:
1. Przeszkolenie bezrobotnego w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisówprzeciwpożarowych oraz zapoznanie z obowiązującym regulaminem pracy,2.Pomoc przy rozdrabnianiu warzyw, owoców i innych surowców przygotowywanie potrawzgodnie z wytycznymi.3.Pomoc w porcjowaniu posiłków dzieciom w sposób higieniczny pod nadzorem osóbodpowiedzianych za kuchnię.4. Czuwanie nad sprawnością używanego sprzętu kuchennego i urządzeń technicznych.5. Utrzymywanie w bieżącej czystości bloku kuchennego oraz znajdującego się w nichwyposażenia, jak również: podłóg i posadzek, lamperii i glazury, okien, drzwi.6. Pomoc przy wydawaniu posiłków dla uczniów.7. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie ogólnokształcące


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Kotla


Rodzaj umowy:

Nie dotyczy


Wynagrodzenie brutto:

2 755,10 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie

Najnowsze oferty

10 wrz 2025

FIRMA:Personnel Support Polska

LOKALIZACJA: dolnośląskie / Polkowice

Zapraszamy do aplikowania! Oferujemy umowę zlecenie, stawka zasadnicza plus premie. Stawka 34,60 brutto - netto dla osób ze statusem ucznia/studenta. Stawka nocna 41,45 Poszukujemy osób bez doświadczenia na stanowiskach produkcyjnych związanych z montażem....

10 wrz 2025

FIRMA:Apteka Dr.Max

LOKALIZACJA: dolnośląskie / Lubin

Do Twoich zadań należeć będzie: sprzedaż leków oraz wykonywanie leków recepturowych i aptecznych prawidłowe przyjmowanie i realizowanie recept oraz zamawianie towaru monitorowanie stanów w magazynie aptecznym Oczekiwania? To proste! Chcemy z Tobą pracować,...

09 wrz 2025

FIRMA:Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie

LOKALIZACJA: dolnośląskie / Kotla

Przeszkolenie bezrobotnego w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisówprzeciwpożarowych oraz zapoznanie z obowiązującym regulaminem pracy,2.Pomoc przy rozdrabnianiu warzyw, owoców i innych surowców przygotowywanie potrawzgodnie z wytycznymi.3.Pomoc w...