Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Pomoc kuchenna
Miejsce pracy: Kotla
Numer: StPr/25/0599
OBOWIĄZKI:
Przeszkolenie bezrobotnego w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisówprzeciwpożarowych oraz zapoznanie z obowiązującym regulaminem pracy,2.Pomoc przy rozdrabnianiu warzyw, owoców i innych surowców przygotowywanie potrawzgodnie z wytycznymi.3.Pomoc w porcjowaniu posiłków dzieciom w sposób higieniczny pod nadzorem osóbodpowiedzianych za kuchnię.4. Czuwanie nad sprawnością używanego sprzętu kuchennego i urządzeń technicznych.5. Utrzymywanie w bieżącej czystości bloku kuchennego oraz znajdującego się w nichwyposażenia, jak również: podłóg i posadzek, lamperii i glazury, okien, drzwi.6. Pomoc przy wydawaniu posiłków dla uczniów.7. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie ogólnokształcące


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Kotla


Rodzaj umowy:

Nie dotyczy


Wynagrodzenie brutto:

2 755,10 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie

Najnowsze oferty

09 wrz 2025

FIRMA:Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie

LOKALIZACJA: dolnośląskie / Kotla

Przeszkolenie bezrobotnego w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisówprzeciwpożarowych oraz zapoznanie z obowiązującym regulaminem pracy,2.Pomoc przy rozdrabnianiu warzyw, owoców i innych surowców przygotowywanie potrawzgodnie z wytycznymi.3.Pomoc w...

09 wrz 2025

FIRMA:Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach

LOKALIZACJA: dolnośląskie / Polkowice

- wyburzenia,- murowanie,- układanie kostki brukowej,- ocieplanie budynków, tynkowanie,- prace wykończeniowe,- prace przy szalowaniu i rusztowaniach,-Wykonywanie nawierzchni brukowej, wykonywanie podbudowy pod ulożenie nawierzchni brukowej, wykonywanie naprawy i...

09 wrz 2025

FIRMA:Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach

LOKALIZACJA: dolnośląskie / Chocianów

- przyjmowanie dostaw artykułów spożywczych do punktu sprzedaży,- przygotowywanie artykułów spożywczych do sprzedaży, ich eksponowanie i oznaczanie,- składowanie towarów spożywczych z zapewnienim odpowiednich warunków,- krojenie chleba,- kontrolowanie...