Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Wymagania inne:
Wykształcenie w kierunku:Pielęgniarstwo, położnictwo, zdrowie publiczne,biologia/mikrobiologia, farmacja, ratownictwo medyczne lub inne wyższe mające zastosowanie w wykonywaniu zadań Państwowej Inspekcji Sanitarnej.Wymagania konieczne: Znajomość przepisów prawnych z zakresu zadań realizowanych przez Sekcję m.in. Ustawy z dnia 14 marca 1985 r. o Państwowej Inspekcji Sanitarnej, Ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. Kodeks postępowania administracyjnego, Ustawa z dnia 5 grudnia 2008 r. o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi, Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 27 września 2023 r.w sprawie obowiązkowych szczepień ochronnych pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych, bardzo dobra organizacja pracy własnej oraz umiejętność pracy w zespole, odpowiedzialność, rzetelność, terminowość, umiejętność obsługi urządzeń biurowych, w tym komputera w środowisku Windows oraz pakietu Microsoft Office.
Polkowice
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:
od 7 691 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach
Najnowsze oferty
FIRMA:Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Kotla
Przeszkolenie bezrobotnego w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisówprzeciwpożarowych oraz zapoznanie z obowiązującym regulaminem pracy,2.Pomoc przy rozdrabnianiu warzyw, owoców i innych surowców przygotowywanie potrawzgodnie z wytycznymi.3.Pomoc w...
FIRMA:Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Polkowice
- wyburzenia,- murowanie,- układanie kostki brukowej,- ocieplanie budynków, tynkowanie,- prace wykończeniowe,- prace przy szalowaniu i rusztowaniach,-Wykonywanie nawierzchni brukowej, wykonywanie podbudowy pod ulożenie nawierzchni brukowej, wykonywanie naprawy i...
FIRMA:Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach
LOKALIZACJA: dolnośląskie / Chocianów
- przyjmowanie dostaw artykułów spożywczych do punktu sprzedaży,- przygotowywanie artykułów spożywczych do sprzedaży, ich eksponowanie i oznaczanie,- składowanie towarów spożywczych z zapewnienim odpowiednich warunków,- krojenie chleba,- kontrolowanie...